Dakinspectie,

Vakkundige inspectie van uw dak: controle van uw dakbedekking!

Dakinspectie

Gratis dakinspectie? Profiteer van meer dan 25 jaar ervaring van onze dakdekkers. U kunt het dak laten controleren, bijvoorbeeld als u twijfelt over de conditie en kwaliteit daarvan. Laat de dakinspectie onafhankelijk uitvoeren, zodat u goed weet waar u de komende jaren aan toe bent.

Wij brengen in kaart waar u risico loopt op lekkage. We laten zien hoe de dakgoot eruit ziet, of er scheuren zitten in de dakbedekking en of u last heeft van een poreuze nokvorst of een afgewaaide dakpan. Belangrijke informatie, waarmee u voorkomt dat er op termijn vervelende problemen ontstaan.

Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie. Zonder kosten uw dak laten nakijken, waarmee u voorkomt dat u op termijn vervelende problemen dient te genezen.

Grondige inspectie van het dak

Tijdens de grondige inspectie van het dak gaan we vakkundig voor u aan de slag. We gaan het dak op en beoordelen alle belangrijke elementen. Wij weten dankzij 25 jaar ervaring waar zich de problemen kunnen voordoen, zodat we daar extra aandacht aan kunnen geven. Voorkom op die manier dat de nokvorst, oude dakpannen of een scheur in de dakbedekking tot problemen kunnen leiden. Nu of in de toekomst, wanneer het vaak veel lastiger is om de precieze oorzaak goed te achterhalen.

Dakinspectie: professioneel laten controleren

Gratis dakinspectie laten uitvoeren? U kunt professioneel en onafhankelijk uw dak laten controleren, dat u zonder kosten goed weet waar u aan toe bent. Wij komen binnen 24 uur bij u langs, zodat we de situatie kunnen beoordelen. We maken foto’s en aantekeningen, zodat we u goed kunnen laten zien wat er aan de hand is op het dak.

We beoordelen het zink- en loodwerk, net als de andere kwetsbare elementen van het dak. En is er sprake van een noodgeval, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat er al sprake is van lekkage? We komen extra snel bij u langs en kunnen zelfs zorgen voor een tijdelijke oplossing. Op die manier profiteert u van 25 jaar ervaring met dakbedekking, zowel voor platte daken met bitumen als schuine daken met dakpannen.

Een gratis dakinspectie laten uitvoeren door specialisten met meer dan 25 jaar ervaring? Neem contact met ons, dan maken we graag een afspraak of vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor