Zinken dakgoot,

De beste keuze voor uw dak!

Dakgoot

De dakgoot laten repareren, schoonmaken of laten controleren? Wij inspecteren de zinken dakgoot, herstellen zwakke plekken of geven u aan welke andere onderdelen van het dak uw aandacht vragen.

Zink is het meest traditionele en nog altijd populairste materiaal voor de dakgoot. Het materiaal kan zonder problemen tegen een stootje en zal het regen- en hemelwater perfect afvoeren. We monteren wekelijks nieuwe dakgoten van zink, waardoor we daar door de jaren heen enorm veel ervaring mee hebben opgedaan.

Tip: een zinken dakgoot is goed van kwaliteit en heeft bovendien een mooie authentieke uitstraling. Bovendien laat het materiaal zich makkelijk repareren, mocht er een keer wat aan de hand zijn.

Voordelen van zink voor de dakgoot

Benieuwd naar de voordelen van zink voor de dakgoot? We zetten de belangrijkste op een rij:

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Voor platte en schuine daken

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Flexibel en plooibaar

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Extreem lange levensduur tot 100 jaar

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  100% recyclebaar

De zinken dakgoot is op die manier de beste keuze voor uw dak. Als u al zink heeft zitten en dat wilt laten vervangen of als u daar op dit moment nog geen gebruik van maakt.

Zinken dakgoot repareren

En is er toch een keer iets aan de hand met de dakgoot van zink? Wij kunnen die schoonmaken en een reparatie voor u uitvoeren. Net als tijdens een dakrenovatie of een schoorsteenrenovatie brengen we eerst de situatie in kaart. We inspecteren de dakgoot en maken foto’s en video’s, zodat u met ons mee kunt kijken. We wijzen op eventuele kwetsbare plekken of brengen duidelijk in beeld wat er aan de hand is waardoor u problemen ervaart.

We repareren de zinken dakgoot en richten ons zowel op het lekkende deel als eventuele andere kwetsbare plekken. Op die manier garanderen we opnieuw een zeer lange levensduur van de toepassing, zodat u daar de komende jaren geen omkijken meer naar heeft. Investeer in een goede dakgoot die het regen- en hemelwater netjes zal afvoeren, zodat zich op korte termijn geen nieuwe problemen voor zullen doen.

Onze experts komen graag bij u langs!

Meteen een afspraak maken voor de reparatie of plaatsing van een zinken dakgoot of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor