Last van een daklekkage?

Opsporen en repareren: 24/7 spoedservice beschikbaar.

Uw daklekkage professioneel laten oplossen door een erkende dakdekker

Daklekkage repareren? Wij sporen op waar het probleem vandaan komt en lossen het op. Zowel bij een plat dak als een pannendak of andere dakbedekking. Neem direct contact op met onze daklekkage 24/7 spoedservice, dan komen we zo snel mogelijk naar u toe.

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij stormschade, lekkage aan uw bitumen dakbedekking of een pannendak. We komen direct bij u langs, sporen het probleem op en bieden een tijdelijke of meteen een structurele oplossing. Wij voorkomen dat er meer schade ontstaat of dat u nog langer last heeft van de lekkage van het dak.

Oorzaak achterhalen

Het is bij daklekkage belangrijk om de oorzaak te achterhalen, ook al blijkt dit in de praktijk vaak lastig. Lekkage op de ene plaats kan veroorzaakt worden door een lek op een heel andere plaats. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met alle soorten dakbedekking. Daardoor weten we goed waar we moeten zoeken om lekkage op te sporen, zowel bij een plat dak als een schuin dak met dakpannen

Last van daklekkage? Neem meteen contact met ons op, dan komen we bij u langs. 

Daklekkage repareren: snelle service

Zodra we de oorzaak van de lekkage gevonden hebben repareren we het dak. We herstellen het platte dak of pannendak, afhankelijk van wat er aan de hand is. Bovendien gaan we na hoe het lek is ontstaan, bijvoorbeeld door harde wind, hevige regenval of een ander probleem. Op die manier kunnen we de daklekkage repareren en helpen we u die de volgende keer te voorkomen. Een duurzame oplossing, door een specialist die weet hoe een goed dak in elkaar zit.

We beoordelen de situatie en wijzen de signalen aan die aangeven dat het tijd wordt om een opknapbeurt uit te laten voeren. Voorkom daarmee de hoge kosten van een reparatie bij lekkage, waardoor er bovendien veel meer problemen zouden ontstaan. Wij laten poreuze voegen zien, net als een schoorsteen die begroeid is met mos. Voorkom op die manier dat u te laat bent met een schoorsteenrenovatie. Wij beoordelen de voegen, het lood, de bovenplaat en de belangrijke schoorsteen kappen die in goede conditie moeten blijven.

Daklekkage opsporen en voorkomen

Wij kunnen uw daklekkage opsporen, repareren en u helpen te voorkomen dat u daar opnieuw last van krijgt. De beste oplossing bij lekkage van het dak. Met onze 24/7 spoedservice of op basis van een vrijblijvende offerte. Neem contact op, dan vertellen we u graag meer.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor