Schoorsteenrenovatie,

Laat ons u eerlijk en deskundig op de hoogte brengen, En kijk mee door middel van foto’s en video’s!

Schoorsteenrenovatie

Specialist voor een schoorsteenrenovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door een dakdekker met meer dan 25 jaar ervaring. De juiste behandeling voor dit belangrijke onderdeel van uw dak, dat alle invloeden van het weer moet weerstaan.

Met name de voegen van de schoorsteen zijn essentieel voor een goede conditie van het dak. Het is belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en indien nodig tijdig te laten renoveren. Onze specialisten kunnen de schoorsteen voor u inspecteren en aangeven wat u de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten. Wij zorgen voor eerlijk en vakkundig advies, zodat u met een tijdige renovatie de kosten van een dure reparatie kunt voorkomen.

Slechte voegen herstellen

Is er sprake van slechte voegen en wordt het tijd voor een schoorsteenrenovatie? Als u daar te lang mee wacht kan er lekkage ontstaan. Bovendien kunnen de bovenste hoekstenen los gaan zitten en zelfs naar beneden vallen. Dat kan grote gevolgen hebben, zoals een bovenplaat van de schoorsteen die scheurt als het gevolg van de weersomstandigheden.

 

Zowel het dak als de schoorsteen krijgen veel te verduren, als het gevolg van sneeuw, zware regenval, felle zon en vorst. Zowel de bovenplaat als de voegen zijn van enorm belang voor een goede conditie van het dak. Het voorkom vocht in de schoorsteen, iets waardoor de scheuren snel groter kunnen worden.

Wanneer is het tijd voor een schoorsteenrenovatie?

Benieuwd wanneer het tijd is voor een schoorsteenrenovatie? Wij kunnen een dakinspectie voor u uitvoeren, waarbij we ons specifiek kunnen richten op de voegen van de schoorsteen.

We beoordelen de situatie en wijzen de signalen aan die aangeven dat het tijd wordt om een opknapbeurt uit te laten voeren. Voorkom daarmee de hoge kosten van een reparatie bij lekkage, waardoor er bovendien veel meer problemen zouden ontstaan. Wij laten poreuze voegen zien, net als een schoorsteen die begroeid is met mos. Voorkom op die manier dat u te laat bent met een schoorsteenrenovatie. Wij beoordelen de voegen, het lood, de bovenplaat en de belangrijke schoorsteen kappen die in goede conditie moeten blijven.

Twijfel niet en laat u vrijblijvend adviseren door een professional!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over het voegwerk, de bovenplaat, impregneren van de schoorsteen en het vervangen van het lood.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor