Nokvorstreparatie,

Vakkundige reparaties met 10 jaar garantie.

Nokvorstreparatie

Voorkom hoge kosten met een nokvorstreparatie. Sluit vervanging uit, door de nokvorst vast te zetten of vakkundig te laten repareren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met allerlei renovaties en reparaties van het dak en de diverse belangrijke onderdelen.

Vooral oudere huizen hebben last van scheurtjes in het cement onder de nokvorst. Die scheurtjes, kleine gaten en kieren kunnen makkelijk groter worden, door invloed van het weer. Met name vocht is een grote boosdoener. Een hevige regenbui, strenge vorst en sneeuw op het dak kunnen tot problemen leiden, waardoor hoge kosten ontstaan.

Laat u de nokvorstreparatie niet tijdig uitvoeren? Het kan gaan inregenen, waardoor de houten draagconstructie en het isolatiemateriaal aangetast raken of zelfs kunnen rotten. De nokvorst is het hoofdpunt van het dak en moet daarom goed vastzitten in het cement of de ruiterrol

Voorkom hoge kosten

Heeft u last van mos tussen de nokvorst en het dak? Het is een belangrijke oorzaak van lekkage. Twijfelt u over de conditie van de nokvorst en bent u benieuwd of een nokvorstreparatie op dit moment belangrijk is? Wij kunnen de nokvorst vastzetten en een vakkundige inspectie uitvoeren. Met foto’s en video’s, zodat we u precies kunnen laten zien of het belangrijk is om een reparatie of renovatie uit te laten voeren.

 

U profiteert daarmee van de voordelen van een nokvorstreparatie:

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Waterafstotende afwerking

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Stormvaste bevestiging en afwerking

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Enorme verlenging van de levensduur

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Voorkomen van houtrot en verzakken dragende constructie

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Milieuvriendelijke werkwijze

Uitstekende service en kwaliteit

We hebben meer dan 25 jaar ervaring met alle soorten dakbedekking en alle belangrijke onderdelen van het dak. We bieden optimale service en kwaliteit, zowel tijdens een nokvorstrenovatie als wanneer we werken aan de dakgoot, de schoorsteen, isolatie of bitumen dakbedekking op een plat dak. 

Nokvorstreparatie met 10 jaar garantie

Laat u een nokvorstreparatie uitvoeren? We bieden standaard 10 jaar garantie, zodat u daar de komende jaren op geen enkele manier omkijken naar heeft. We gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen en werken bovendien voor concurrente tarieven.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor