Bitumen dakbedekking,

Benieuwd naar de huidige staat van uw bitumen dakbedekking? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is de verreweg populairste keuze op platte daken. Het dakleer voor een plat dak biedt een uitstekende duurzaamheid en levensduur. Het biedt een uitstekende hechting, duurzame waterdichtheid en eenvoudige verwerking. Een aantal belangrijke eigenschappen, al is het belangrijk om de bedekking voor het platte dak tijdig te vervangen.

Tip: “benieuwd of uw bitumineuze dakbedekking aan vervanging toe is? Onze specialisten komen graag bij u langs, zodat u precies weet waar u aan toe bent.”

Kies voor zwart dakleer op een plat dak, door een specialist met meer dan 25 jaar ervaring. We adviseren u graag over de hoge kwaliteit van onze materialen en de vakkundige toepassing. Een veilige en verantwoorde keuze, om weer jaren mee vooruit te kunnen zonder dat u daar omkijken naar heeft. 

Zwart dakleer op plat dak

Het dakleer op een plat dak vernieuwen? Het heeft standaard een zwarte kleur. Toch is dit niet hetzelfde als ‘teer’ op het dak. Dat materiaal wordt verkregen uit hout of steenkool, terwijl dakleer een overblijfsel is van de verwerking van aardolie. Bitumen is op die manier een stuk duurzamer dan teer en bovendien veilig te verwerken.

 

Het is al jaren de gouden standaard voor platte daken. Een hoogwaardige keuze, al is het belangrijk om er regelmatig naar te laten kijken en het materiaal tijdig te laten vervangen. Op die manier kunt u blijven rekenen op een maximale duurzaamheid en bijvoorbeeld goede waterdichtheid.

 

Bitumen dakbedekking laat zich makkelijk verwerken en biedt een uitstekende hechting. Het is een hoogwaardige keuze voor op het platte dak. Wij kunnen uw dakbedekking vernieuwen of controleren. Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg ervoor dat u het materiaal op tijd na laat kijken door ervaren specialisten. 

Meer dan 25 jaar ervaring met bitumen dakbedekking

Onze dakdekkers hebben meer dan 25 jaar ervaring met bitumen dakbedekking. We kunnen het dakleer voor u beoordelen en een plat dak vernieuwen of vervangen. En blijkt het dakleer nog goed van kwaliteit? Dan schatten we de resterende levensduur voor u in, zodat u er tijdig bij bent op het moment dat er wel iets moet gebeuren.

U krijgt standaard 10 jaar garantie op onze werkzaamheden, ook als u de bitumen dakbedekking voor een plat dak wilt laten vervangen. En heeft u last van daklekkage? Wij komen zo snel mogelijk bij u langs, zodat we dit probleem vakkundig voor u kunnen verhelpen.

Interesse in bitumen dakbedekking of benieuwd naar de conditie van uw platte dak? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer of brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor