Zink- en loodwerk,

Nog altijd de meest duurzame oplossing voor afdichtingen!

Zink- en loodwerk

Het zink- en loodwerk van het dak laten herstellen, vakkundig beoordelen of opnieuw aan laten brengen? De materialen zijn nog altijd de meest duurzame oplossing voor afdichtingen. Een hoogwaardige keuze waar u jaren zonder omkijken plezier van heeft.

We zijn gespecialiseerd in loodslabben en lood bij een uitbouw, net als lood voor dakkapellen en zinken dakgoten. We inspecteren de huidige conditie en staat, zorgen voor net herstel of kunnen het geheel vernieuwen om de levensduur daarvan weer zo lang mogelijk te garanderen. Op die manier hebben we meer dan 25 jaar ervaring met zink- en loodwerk, zodat u kunt rekenen op niets minder dan een vakkundige toepassing.

Lood en zink voor dakgoten

Zink en lood kennen verschillende toepassingen. Het meest bekend zijn de afdichting van daken en het afvoeren van regen- of hemelwater. Het is daarom essentieel om het lood- en zinkwerk op een nette manier te monteren. Dit vraagt om uitgebreid vakmanschap, net als een uitgebreide ervaring met zowel platte daken van bitumen als schuine daken met dakpannen.

Wij hebben veel ervaring met deze materialen en zorgen op die manier altijd voor een vakkundige en onderhoudsvrije montage. Dat betekent dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. En twijfelt u na jaren van zorgeloos gebruik over de kwaliteit of conditie van de materialen? We komen graag bij u langs voor een inspectie, zodat we alles goed voor u in kaart kunnen brengen. 

Voordeel van zink- en loodwerk

We gebruiken lood- en zinkwerk voor het bekleden van dakgoten. Lood is uitermate duurzaam, betrouwbaar en heeft een extreem lange levensduur. Het materiaal is perfect geschikt om vocht tegen te houden en is daardoor een gangbare keuze in de bouw. We voorkomen dakonderhoud en werken bovendien met materialen die zich makkelijk laten recyclen.

U profiteert op die manier optimaal van de voordelen van zink- en loodwerk:

  • Extreem lange levensduur
  • Al eeuwen de standaard in de bouw
  • 100% te recyclen
  • Uitermate duurzaam
  • Vocht- en vorstbestendig

Vrijblijvend advies

Benieuwd hoe we het lood- en zinkwerk voor u kunnen aanbrengen of wilt u de conditie van de huidige toepassingen laten controleren? Neem contact met ons op. We maken een afspraak om de conditie in kaart te brengen. Of we brengen u een vrijblijvende offerte uit om het zink- en loodwerk voor uw woning of pand te verzorgen.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor