Stormschade aan uw dak?

Bij spoed gevallen kunt u 24/7 gebruik maken van onze spoedservice!

Stormschade

Stormschade aan uw dak opgelopen? Neem contact met ons op als er lekkage is ontstaan. Wij bieden een 24/7 spoedservice en komen meteen bij u langs. Een goed dak gaat jarenlang mee, zelfs bij harde wind en hevige regenval. Bleek het dak helaas niet meer bestand tegen de heftige invloeden van het typisch Nederlandse weer? Geen zorgen, onze specialisten komen naar u toe. We zorgen snel voor een (tijdelijke) oplossing of brengen een vrijblijvende offerte uit als er minder haast bij is.

We staan dag en nacht voor u klaar, om de problemen op te sporen en op te lossen. We leggen vast wat er kapot is gegaan of waardoor de stormschade is ontstaan. Op die manier verhelpen we de lekkage en helpen we u bovendien te voorkomen dat u daar opnieuw last van krijgt.

Opsporen en oplossen

Last van stormschade, zonder dat er haast bij is? Neem contact met ons op, dan helpen onze specialisten u op te sporen wat er aan de hand is. We vinden de daadwerkelijke problemen en brengen in kaart wat er mogelijk nog meer kapot is gegaan. Op die manier laten we zien wat er vervangen moet worden of welke risico’s u loopt met de huidige conditie van het dak.

Dat voorkomt lekkage door stormschade, die zich zelfs na een lange tijd kan openbaren. Stormschade aan het dak kan grote gevolgen hebben, waardoor het belangrijk is om daar tijdig door een specialist naar te laten kijken. Wij voorkomen grotere problemen, door op tijd in te grijpen. 

Binnen 24 uur stormschade gerepareerd

Last van acute stormschade aan het dak en daar zo snel mogelijk iets aan laten doen? We zijn gespecialiseerd in dakbedekkingschoorsteenrenovaties en de reparatie van allerlei soorten schade aan het dak.

Neem contact met ons op, dan beoordelen onze specialisten wat er aan de hand is. We komen bij u langs of geven meteen een paar handige tips, zodat u lekkage kunt voorkomen of de gevolgen kunt beperken. En is er minder haast bij? We brengen een vrijblijvende offerte uit, waarmee we de stormschade bij u kunnen voorkomen of verhelpen.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor