Dakrenovatie,

Met meer dan 25 jaar ervaring laat u een renovatie door ons uitvoeren!

Dakrenovatie

Dakrenovatie laten uitvoeren? De beste keuze voor een nieuw pannendak of een plat dak dat er weer jaren tegenaan kan. Voor scherpe kosten en op basis van een duidelijke prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het dak is het deel van de woning dat het meest te verduren krijgt. Hevige regenval, harde wind, felle zon en vorst tijdens de wintermaanden: het dak moet er tegen bestand zijn. Zelfs de meest duurzame materialen gaan na verloop van tijd slijtage vertonen, waardoor het belangrijk is om daar goed naar te laten kijken.

We inspecteren de dakbedekking en adviseren u over de conditie van het dak. Blijkt de bedekking z’n beste tijd te hebben gehad en zijn er kwetsbare plekken ontstaan? We brengen u een vrijblijvende offerte uit met de prijs voor een dakrenovatie. Een goede keuze als de dakconstructie is aangetast of als er al sprake is van doorzakking. Belangrijke problemen, waar u tijdig een vakman naar moet laten kijken.

Vervangen aan het eind van de levensduur

Zodra het eind van de levensduur van een dak in zicht komt is het belangrijk om daar door een specialist naar te laten kijken. Voordat we de dakrenovatie van een pannendak en de kosten berekenen doen we altijd een gratis dakinspectie. We gaan na wat de conditie van het dak is en waar zich de kwetsbare plekken bevinden. We maken foto’s en video’s, zodat we dat ook aan u kunnen laten zien

Let op: laat een dakrenovatie tijdig uitvoeren. Diverse problemen met het dak breiden zich onzichtbaar uit, waardoor de kosten in korte tijd snel verder kunnen oplopen.

De gemiddelde kosten van een dakrenovatie berekenen? We leggen u graag uit waar die kosten afhankelijk van zijn. We laten u zien hoe een tijdige renovatie een investering zal blijken, waarmee u hogere kosten voor complete vervanging kunt voorkomen.

Dakonderhoud: stel een dakrenovatie uit

Een dakrenovatie voorkomen of nog even uitstellen? Dan is het verstandig om tijdig dakonderhoud uit te laten voeren. Bijvoorbeeld bij vogeloverlast, net als bij andere problemen met het dak. Wij verlengen de levensduur van het dak en voorkomen lekkage, schade en erg hoge kosten waar u niet op zit te wachten.

We beoordelen de situatie en wijzen de signalen aan die aangeven dat het tijd wordt om een opknapbeurt uit te laten voeren. Voorkom daarmee de hoge kosten van een reparatie bij lekkage, waardoor er bovendien veel meer problemen zouden ontstaan. Wij laten poreuze voegen zien, net als een schoorsteen die begroeid is met mos. Voorkom op die manier dat u te laat bent met een schoorsteenrenovatie. Wij beoordelen de voegen, het lood, de bovenplaat en de belangrijke schoorsteen kappen die in goede conditie moeten blijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van een dakrenovatie? Neem contact met ons op, dan brengen we u een vrijblijvende offerte uit. 

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor