Dakpannen vervangen,

Nieuwsgierig naar de staat van uw dakpannen?
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Dakpannen vervangen

De dakpannen vervangen? Het is de duurzaamste vorm van dakbedekking, al gaat zelfs die niet een heel leven mee. U heeft de keuze uit duizend-en-één kleuren, net als tal van vormen en uitvoeringen. Van heel traditioneel tot uitermate modern, voor een statige of juist strakke uitstraling van het dak.

Wij kunnen uw dakpannen vervangen en isoleren, zodat u daarmee twee vliegen in één klap slaat. En twijfelt u over de juiste keuze? We leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn, zodat u weer tientallen jaren kunt rekenen op de meest duurzame dakbedekking.

Dakpannen vervangen en isoleren: twee vliegen

Laat de dakpannen vervangen door een ervaren specialist. We hebben tal van daken geplaatst en zijn bovendien gespecialiseerd in het verdichten en renoveren van zowel platte als pannendaken. professioneel, snel en veilig, zodat u kunt rekenen op een bijzonder duurzaam dak.

Tijdens de vervanging kunnen we het pannendak voor u isoleren, zodat u het energieverbruik omlaag brengt. Een nieuwe afwerking met dakpannen verdient zichzelf op die manier vanzelf terug.

Keuze voor de juiste dakpannen

Benieuwd naar de dakpannen die er beschikbaar zijn voor de vervanging? Wij helpen u inspiratie op te doen met betonnen pannen of oud-Hollandse exemplaren. Wij leggen u graag meer uit over de levensduur en kosten van de dakpannen, zodat u daar de juiste keuze uit kunt maken. Geef ons aan naar welke uitstraling u zoekt, dan vinden wij daar de dakpannen bij waarmee u het huidige dak kunt laten vervangen.

Dakpannen vervangen: kosten in een heldere offerte

Benieuwd naar de kosten om dakpannen te vervangen? Dit hangt af van het type dakpan dat u kiest. Wij denken graag met u mee aan de hand van de helling van het dak, net als op basis van de uitstraling die u zoekt.

Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van de dakpannen, net als wanneer u zoekt naar bitumen dakbedekking of een schoorsteenrenovatie. We zijn uw specialist in dakbedekking, zowel met dakpannen als andere materialen die er beschikbaar zijn. 

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor