Dakonderhoud,

Laat u dak tijdig inspecteren en voorkom dakrenovatie of vervanging!

Dakonderhoud

Dakonderhoud laten uitvoeren? Voorkom met tijdig onderhoud een dure renovatie of vervanging van het dak. Vakkundig onderhoud voorkomt grotere problemen, waardoor het niet nodig is om het dak uitgebreid te herstellen of zelfs volledig te vervangen.

Lekkage van het dak leidt tot vervelende problemen, die vaak pas na enige tijd merkbaar zijn. De eerste tekenen van lekkage zijn zichtbaar op de bovenste laag van het dak, terwijl het binnen nog gewoon droog blijft. In die periode kan er grote schade ontstaan, die zich niet meer zo makkelijk laat herstellen.

Dakonderhoud in Nederland is een van de beste investeringen in comfortabel woongenot. Het houdt het dak bestand tegen de grote invloeden van het weer. Bij sneeuw, hevige regenval, felle zon en vorst in de wintermaanden. Het voorkomt houtrot aan de nokbalk en draagconstructie, aangetaste of verrotte isolatie en andere problemen waar u mee te maken kunt krijgen. 

Voor alle soorten daken

Dakonderhoud laten uitvoeren en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? We onderhouden zowel platte als schuine daken. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met bijvoorbeeld:

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Pannendaken

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  Bitumen daken

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  EPDM-daken

File:Sign-check-icon.png - Wikimedia Commons  PVC-daken

Wij komen bij u langs voor een grondige inspectie van het dak, zodat u het dakonderhoud op tijd kunt laten uitvoeren. Wij voorkomen op die manier een dakreparatie of uitgebreid herstel van het dak. In plaats daarvan zijn we er tijdig bij, waarmee u hoge kosten op termijn kunt voorkomen. Een belangrijke investering in de goede conditie van het dak, zodat u daar zonder problemen gebruik van kunt blijven maken. 

Dakonderhoud en grondige -inspectie

Dakonderhoud laten uitvoeren of op zoek naar een specialist voor een grondige dakinspectie? Wij voorkomen een nokvorstreparatie en andere vormen van herstel, door u tijdig te wijzen op mogelijke problemen. We maken foto’s en video’s van eventueel gevonden schade, zodat we u duidelijk kunnen aangeven wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren.

Kies voor een grondige dakinspectie en dakonderhoud op het juiste moment, waarmee u grotere problemen kunt voorkomen. De beste keuze om het dak goed bestand te maken tegen de invloeden van de verschillende seizoenen. Direct een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen voor dakonderhoud? Neem contact met ons op.

Nokvorst reparatie d.m.v.   ruiterol.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen.

Pannen dak vervangen.

Schoorsteen renovatie.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor