Dakdekker in de regio

Dakdekkersbedrijf voor het leggen en renoveren van platte en pannen daken!

Over ons

Dakdekker gezocht bij u in de regio? Dankzij meer dan 25 jaar ervaring zijn we uw dakspecialist voor ieder type dak. Voor platte daken met bitumenschuine daken met dakpannen en alle andere soorten dakbedekking. We zorgen er in Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland en Limburg voor dat u eenvoudig een ervaren dakdekker kunt inschakelen.

 

Heeft uw dak schade opgelopen tijdens een storm, heeft u last van daklekkage of bent u benieuwd naar de conditie van uw dak? Wij zijn de dakdekker waar u naar op zoek bent, gewoon bij u in de regio. We staan bekend om onze vakkundige gratis dakinspectie. We laten met foto’s en video’s zien wat er aan de hand is, zodat u gewoon met ons mee kunt kijken.

Wij staan u direct te woord

via onze bedrijfs WhatsApp!

Dakdekker bij u in de regio

We zijn uw dakdekker bij u in de regio, zodat we nooit van ver hoeven te komen om een gratis dakinspectie uit te voeren, een reparatie te doen of het dak te renoveren. We hebben veel klanten in Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland en Limburg, waardoor we ook u goed van dienst kunnen zijn.

Gaat het om een spoedopdracht bij een daklekkage of wilt u binnenkort de conditie van uw dak grondig laten nakijken? We gaan deskundig en vakkundig te werk. We brengen eerlijk advies uit en zorgen er op het dak voor dat we geen belangrijke details over het hoofd zien. Dankzij 25 jaar ervaring kennen we de kwetsbare plekken van alle soorten daken, zodat we u daar goed over kunnen adviseren. 

Waarom Den Dekker Dakbedekking?

  Deskundig en eerlijk advies

  24/7 spoed service beschikbaar

  Meer dan 25 jaar ervaring

  Voldoet aan de Europese Richtlijnen

  Wij hanteren de scherpste prijzen

  Tot 15 jaar garantie op de werkzaamheden

  VCA-gecertificeerd

  Professioneel materiaal conform BDA en bouwbesluit

  Kwaliteits contole bij oplevering

Kennis van alle soorten daken

We hebben diepgaande kennis van alle soorten daken. Daardoor kunnen we u goed van dienst zijn met zowel een gratis dakinspectiedaklekkagesschoorsteenrenovatie, volledige dakrenovatie of specialistische onderdelen zoals zinken dakgotenloodwerk en vogelwering. Wij zorgen ervoor dat u een veilig dak boven uw hoofd heeft, goed van kwaliteit en waar u jaren niet naar hoeft om te kijken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als dakdekker in de regio? Neem contact met ons op. Dan maken we direct een afspraak of brengen we een vrijblijvende offerte uit, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Prima bedrijf Den Dekker Dakbedekking, wij hadden een flinke lekkage vanuit onze schoorsteen. Den Dekker Dakbedekking gebeld om naar onze schoorsteen te kijken, om een vrijblijvende offerte op te maken. De afspraak was snel gemaakt, de volgende dag kwamen ze al langs. Samen hebben we de offerte netjes doorgenomen, prijsopgave gekregen. Dit was prima naar wens en gingen binnen enkele dagen aan de slag, ook hebben zij die dag het dak nog verder geïnspecteerd, netjes en duidelijk aangegeven welke onderhoudswerkzaamheden op korte termijn en op lange termijn aandacht nodig hebben. Kortom alles goed netjes uitgevoerd, mooi op tijd, ben zeer tevreden over het bedrijf, een aanrader komt zijn afspraken na.

Angelique E.

Bel gerust naar één van onze dakdekkers bij u in de regio!

Bel naar onze vestigingen door het hele land om een dakdekker van Den Dekker Dakbedekking in te schakelen!

Utrecht: +31 302 273 247 

Apeldoorn:+31 552 032 406

Valkenswaard: +31 403 046 731 

Breda: +31 767 002 943

Zoetermeer:+31 792 033 187

 

Wij zijn werkzaam door héél Nederland!

Vraag uw offerte aan

    Aanvraag voor